Paarden­coaching als groepsuitje

Zin in een onvergetelijke dag met vrienden of familie? Bij de Buuteplek staan de paarden voor jullie klaar om je een dag vol lol en levenslessen te geven. Een unieke ervaring, waar jullie sowieso sterker uitkomen. Als persoon, en als groep.
Paardencoaching

Een dag vol verbinding, leren en lachen

Stel je eens voor, jij en je vrienden of familie, midden in de natuur, omringd door kippen, varkentjes, paarden en nog veel meer. En jullie zijn hier niet alleen om te genieten van de buitenlucht en het groene gras onder je voeten. Jullie zijn hier om op een ontspannen en nuchtere manier meer te leren over jezelf en elkaar. Met paardencoaching.

Een dag
bij De Buuteplek

Alleen de omgeving al zorgt voor een heerlijke setting. Kijk uit over het kasteel, lach met de groep en laat de dieren je door de dag heen leiden. Maak samen tijd voor nieuwe inzichten en een onvergetelijke dag!

1. Even kennismaken

Je dag begint met een warm welkom, een kop koffie of thee en het leren kennen van de groep.

2. Opwarmen

Ik geef jullie als groep of individu oefeningen om jezelf op scherp te zetten.

3. De bak in

De paardenbak in voor uitdagende oefeningen met onze paarden die je grenzen zullen testen (maar maak je geen zorgen, onze paarden zijn professionals!). N.B. Je gaat niet paardrijden, maar staat naast de paarden in de bak.

4. Napraten

Napraten doen we in stijl, onder onze gezellige overkapping met een heerlijk drankje in de hand.

Samen leren en ontspannen

Of je nu je familiebanden wilt versterken, of op zoek bent naar een unieke manier om tijd door te brengen met vrienden: kom naar De Buuteplek voor paardencoaching voor groepen. Het is niet alleen een gezellige dag in de natuur, maar ook een kans om te leren en te groeien.

Wat levert het op?

  • Samen ontdekken:
    Duik samen in de wereld van paarden als spiegel en ontdek nieuwe aspecten van jullie onderlinge band.

  • Een sterkere band:
    Werk samen om de paarden te begrijpen en in contact te komen met hun gevoelige natuur. Dit zal jullie wederzijds begrip en verbinding verdiepen.

  • Speelse uitdagingen:
    doorgezamenlijke opdrachten en oefeningen kunnen jullie samenwerking, communicatie en probleemoplossende vaardigheden verbeteren.

  • Gezamenlijke groei:
    Jullie groeien persoonlijk, maar ook als groep. De paarden dienen als een spiegel die reflecteert hoe jullie samenwerken, communiceren en leiderschap tonen. Dit zal jullie helpen om elkaar beter te begrijpen en te ondersteunen.

  • Lachen en plezier:
    Paardencoaching is niet alleen educatief, maar ook leuk! Lach samen terwijl jullie nieuwe vaardigheden leren en uitdagingen overwinnen.

  • Creëer blijvende herinneringen:
    Paardencoaching als groep is een avontuur dat jullie samen delen. Deze unieke ervaring zal blijvende herinneringen creëren en verhalen opleveren om te koesteren. 

De Buuteplek: Nuchter, ontspannen en met een vleugje humor

Bij De Buuteplek nemen we paardencoaching serieus, maar dat betekent niet dat we onszelf al te serieus nemen! Verwacht een ontspannen, nuchtere benadering vol humor. Wij geloven dat lachen de beste manier is om te leren, dus wees voorbereid om een hele hoop lol te hebben terwijl je ook belangrijke levenslessen oppikt.

Proefdraaien.

Benieuwd naar wat paardencoaching voor jou kan doen? Maar nog niet helemaal ervan overtuigd dat het werkt. Snap ik. Ik geloofde het zelf ook niet tot ik het zag gebeuren. Daarom nodig ik je van harte uit om mee te doen aan een proefdraaisessie. Voor slechts €45,- ben je een hele ochtend bij de Buuteplek en gaan we met de paarden aan de slag. Zodat je zelf kunt ervaren dat het werkt.

Wat anderen zeiden.

Ontdek de ervaringen van andere deelnemers aan de coachingsessies!
Anouk van Gellicum
Anouk van Gellicum
2024-07-01
Een fantastische plek waar je op een hele fijne manier gecoacht wordt. Doordat de paarden je spiegelen biedt het m.i. zoveel meer dan een gewone coach of psycholoog waar alleen gepraat wordt. Een hele bijzondere en waardevolle ervaring waar ik veel aan heb. Ik ben inmiddels meerdere keren geweest en blijf zeker nog een paar keer komen. Het heeft me veel gebracht. Ik kan het iedereen aanraden!
Yasmine Haalboom
Yasmine Haalboom
2024-06-04
We zijn bij de Buuteplek paardencoaching gekomen opzoek naar een plek die rust bied, en tegelijkertijd vooruitgang. Dat is precies wat Ellen heeft gedaan. Ze bouwt snel een natuurlijke band op en zet de persoon waarmee ze werkt en zijn/haar ontwikkeling echt centraal. We zijn heel blij met Ellen (en haar dieren)!
Ingrid Geurts
Ingrid Geurts
2023-09-09
Een geweldige ervaring zeer laagdrempelig .je hoeft niks met paarden te hebben, waardoor het toch leerzaam is .Ellen gaat prettig met je om .op een professionele manier .
Natasja Jansen
Natasja Jansen
2023-09-07
Een heerlijke plek waar je alleen al van de omgeving tot rust komt. Ellen is een warme hartelijke vrouw die in de coaching ook nog humor weet te leggen. Genoten!!
E Smeenk
E Smeenk
2023-09-06
Wat een heerlijke plek om met de paarden en andere dieren even helemaal tot jezelf te komen met een ontspannen maar passievolle coaching van Ellen! Zeker een aanrader!
Chantal Lefering
Chantal Lefering
2023-09-06
Wat een bijzondere ervaring! Ik wist van te voren niet zo goed wat ik kon verwachten van paardencoaching, maar ik vind Ellens manier van dingen benaderen en (door) vragen erg prettig. En natuurlijk vooral het bezig zijn met de paarden en andere dieren die er rondlopen. Op een hele laagdrempelige manier. Aanrader!
Kelly van de Belt
Kelly van de Belt
2023-09-01
Fijne, ruimtelijke plek waar Ellen je tot jezelf laat komen en je de ruimte geeft om onder haar begeleiding meer over jezelf te leren. Heel bijzonder!
Buter K Buter
Buter K Buter
2023-08-16
Ik heb een hele fijne eerste ervaring gehad bij Ellen, met paarden coaching. Ellen hoort en ziet wat er gebeurt bij het paard en vertaald het gedrag van het paard naar mij toe. Voor mij gaf het hele mooie inzichten en helderheid welke voor mij doorslaggevend waren om mijn de keuzes , waarin ik vastliep te maken. Zeer zeker aan te raden!

Aan de slag?

Onze paarden staan te trappelen om kennis te maken.

Kom en beleef deze buitengewone ervaring met jullie groep bij De Buuteplek!

Reserveer nu en ervaar het zelf.